Skip to content
Verwerken oud verdriet en persoonlijke groei | Agaat Coaching | Schiedam
wandelcoach Rotterdam Schiedam Den Haag

Beter uit je burn-out wandelcoachtraject

Je bent hersteld van een burn-out, en toch voel je je nog niet helemaal zeker van je herstel. Kan je het allemaal wel weer aan? De werkdruk, al die ballen in de lucht, en is het werk dat je doet eigenlijk wel wat je wilt? Het zijn allemaal vragen die ’s nachts voorbij kunnen komen als je weer eens wakker ligt, want dat gebeurt de laatste tijd steeds vaker. Je hebt ook zo’n gespannen gevoel in je lijf, en kunt je, wat je ook probeert, niet echt ontspannen.

Je bent blij dat je weer aan het werk bent, want die burn-out was een vreselijke periode. Jouw wereld stond stil. Terwijl iedereen doorging met zijn leven, deed jij ineens niet meer mee. Je voelde je een buitenstaander. En die situatie en dat gevoel wil je nooit, maar dan ook nooit meer meemaken.

En omdat je het vooruitzicht van een nieuwe burn-out zo angstaanjagend vindt, leef je nu je leven op de handrem. Je doet je werk op routine en gaat geen uitdagingen meer aan, want stel je voor, als je weer terugvalt in een burn-out.

Meer vertrouwen in je herstel van burn-out

Wat nu als je weer vol vertrouwen in het leven kan staan? Dat je weet dat wat je doet goed is, en er écht toe doet? Dat je ook kunt ontspannen in de wetenschap dat jij niet alles hoeft te fixen voor iedereen, maar dat je ook de controle zo nu en dan helemaal kunt loslaten.

Met het beter uit je burn-out coachtraject ga je ontdekken hoe jij weer kunt leven naar wat voor jou belangrijk is. Je gaat leren hoe je vanuit positiviteit stappen kunt gaan zetten die je tot nu toe misschien hebt uitgesteld. Hierdoor kan je meer  lichtheid en vrolijkheid gaan ervaren in je leven.

Vrouw, 40 jaar, leed onder haar perfectionisme

“Ik heb door de coaching een betere balans en rust gekregen. Ik merkte dat Ada zich echt betrokken voelde. Ze heeft me beter inzicht gegeven in wie ik ben en ik heb mezelf daardoor beter leren kennen. Ik snap beter waar mijn perfectionisme vandaan komt, en ik kan daar nu beter mee omgaan. Ik vond Ada een fijn persoon om mee samen te werken; een aanrader.”

Zo ziet het traject eruit

Het beter uit je burn-out wandelcoachtraject bestaat uit:

 • 5 wandelcoachsessie van anderhalf uur waarin je:
  • op zoek gaat naar de bron van jouw burn-out, zodat je snapt hoe gebeurtenissen uit het verleden tot een burn-out konden leiden
  • patronen leert herkennen die bijgedragen hebben aan jouw burn-out, zodat je niet meer in dezelfde valkuilen stapt
  • acties uitzet om deze patronen om te vormen naar helpende patronen
  • ontdekt wat jouw kernwaarden zijn, waarvoor jij ’s ochtends je bed uit springt en hoe je daar invulling aan kan geven. zodat je een meer ontspannen leven kunt gaan leiden, omdat je weet dat wat je doet bij jou past
 • 2 bosbadsessies. Omdat bij mensen die een burn-out hebben gehad het stressysteem overuren maakt, is het heel belangrijk om weer te leren ontspannen. Bosbaden is een methode om te ontspannen in de natuur. In een bosbad ga je de natuur met al je zintuigen ervaren. Dit leidt tot een diepe ontspanning. De bosbaden vinden plaats in een kleine groep, tijdens en/of na afloop van het coachtraject.
 • 1 afsluitend gesprek ongeveer drie maanden na de laatste sessie. Hierin kijken we terug op het traject en hoe jouw situatie nu is.

Resultaat

Na dit traject weet jij dat je echt beter uit je burn-out bent. Je kent de bron van je burn-out en jouw patronen. Je hebt die patronen omgevormd tot meer helpende, waardoor je steviger in het leven staat. Je hebt weer duidelijk wat jij belangrijk vindt in je leven en weet hoe je hier invulling aan wilt geven.

Over mij

Ik ben Ada de Vette. Wandeloach – gespecialiseerd in burn-outpreventie – en forest bathing gids. Het is mijn missie om mensen die een burn-out hebben doorgemaakt weer de kracht te laten ervaren die ze onderweg mogelijk verloren zijn. Mijn coaching doe ik met compassie voor jou en jouw verhaal en ik bied een veilige ruimte waarin ik naar je luister, maar ook prikkelende vragen stel die jou nieuw perspectief kunnen geven op de situatie waarin je je bevindt.
Het resultaat: meer helderheid en inzicht en minder stress en energielekken.

Door beweging worden jouw hersengebieden geactiveerd. En dat is goed voor het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en je creativiteit. Ik coach jou daarom al wandelend in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen en Den Haag of een natuurgebied bij jou in de buurt.

.Ada de Vette bosbaden

Investering

De investering in het beter uit je burn-out coachtraject bedraagt 479 euro incl. BTW voor particulieren.  Voor ondernemers is dit bedrag exclusief BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

Ik kies ervoor een traject, en niet vijf losse coachsessies, aan te bieden. De ervaring leert namelijk dat verandering tijd nodig heeft. En als de gewenste verandering niet op korte termijn plaatsvindt, dan kan bij jou misschien ongeduld ontstaan, waardoor je de neiging kan krijgen de handdoek in de ring te gooien. En dat zou natuurlijk heel jammer zijn, want juist nadat je diepere inzichten in jezelf hebt gekregen, kan je gaan werken aan verandering van je gedrag

De coachwandelingen en bosbaden vinden plaats in de natuur in de omgeving van Schiedam en Den Haag. In overleg kan een andere locatie gekozen worden.

De gesprekken vinden plaats met een periode van twee tot drie weken ertussen in, zodat dat wat in het gesprek aan inzichten is opgedaan kan doorwerken in jouw dagelijks leven. Om je daarbij te stimuleren, geef ik je reflectie-opdrachten en oefeningen mee.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada