Skip to content

Heeft wat je gelezen hebt je belangstelling gewekt en zoek je een gecertificeerd coach? Je hebt er één gevonden! Wil je meer weten of een afspraak maken om te onderzoeken of coaching in de natuur jou kan helpen? Vul dan dit contactformulier in. Je kan natuurlijk ook mailen, appen of bellen.

Ik ben een door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)  gecertificeerd coach en voldoe daarmee aan de kwaliteitseisen die aan een gecertificeerd coach gesteld worden.

Contact

Agaat Coaching
Ada de Vette
KvK: 82924880

ada@agaatcoaching.nl

06 83224805

Al wandelend ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en gedachten. Ik coach jou daarom al wandelend in de natuur.

Dat doe ik in de omgeving van Rotterdam, Delft, Barendrecht en Vlaardingen. Ik neem je onder meer mee in het Midden Delflandgebied, ten Noorden van Schiedam. We spreken dan bijvoorbeeld af bij mijn tuinhuis op het volkstuincomplex Thurlede in Schiedam. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere plek af te spreken.

Locatie

Als wandelend coachen niet mogelijk is door fysieke beperkingen, of als het KNMI code rood of geel voorspelt, huur ik mijn coachruimte bij de Buurtvrouw in Schiedam, een sociale onderneming gevestigd in een oud schoolgebouw, waar een fijne sfeer hangt. Het openbaar vervoer is op loopafstand, je kan je fiets stallen in de fietsenstalling op het ‘schoolplein’ of je auto gratis parkeren in de wijk.

Adres

Stichting De Buurtvrouw
Van Beverenstraat 40
3117 KW Schiedam

 

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada