Skip to content

Ontdek je innerlijke kracht na een burn-out met de gratis kernwaardentest

Heb je een burn-out gehad en voel je de behoefte om opnieuw te ontdekken wie je bent en wat je echt wilt doen? Wat zijn jouw waarden? Als ervaren wandelcoach help ik je graag om jouw innerlijke kracht te hervinden en een leven te leiden dat in lijn is met jouw kernwaarden. Want soms ben je onbewust zover afgedwaald van je eigen pad, dat het je moeite kost om het terug te vinden. Je bent als het ware verdwaald door dat wat het leven je heeft voorgeschoteld. Een veeleisende baan, een druk gezin, mantelzorg. Het zijn allemaal zaken die heel belangrijk zijn, maar die ook kunnen maken dat je jezelf vergeet, en die misschien zelfs tot overspannenheid of een burn-out hebben geleid bij jou.
Maar wat vind jij nu eigenlijk echt belangrijk in het leven, en leef je ook naar die waarden?

Kom erachter wat jouw waarden zijn en hoe je meer naar je waarden kan leven. De gratis kernwaardentest is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij, die op zoek zijn naar hernieuwde betekenis en richting na een burn-out. Door middel van gerichte vragen en reflectie, ga je begrijpen wat écht belangrijk voor je is en hoe je dit in je leven kunt integreren.

Wat zijn jouw waarden : ontdek je innerlijke kracht

Herkenbaar?

 • Je hebt minder energie voor de dingen die jij belangrijk vindt en doet er daardoor steeds minder van
 • Je bent hersteld van een burn-out, maar voelt dat je nog niet helemaal terug op je oude niveau bent.
 • Door je burn-out ben je gaan nadenken over wat het werk voor jou betekent
 • Er wordt vaak een beroep op je gedaan, en je vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen.
 • Je bent in een situatie terecht gekomen, waarvan je je afvraagt of die nog wel bij je past.

Je zou meer vanuit je waarden willen leven, waardoor jij doet wat je écht belangrijk vindt en je je eigen pad kunt volgen. Dat zou je meer plezier in het leven opleveren, en als je ergens ‘ja’ op zegt, doe je dat met volle overtuiging, omdat je weet dat het bij je past.

 

De voordelen van de kernwaardentest

 • Ervaring: Als wandelcoach heb ik al veel mensen geholpen hun innerlijke kracht te ontdekken waarmee ze een betekenisvol leven kunnen leiden.
 • Vertrouwelijkheid: Jouw antwoorden zijn volledig vertrouwelijk en zijn alleen voor jou te zien.
 • Stap op weg naar herstel: Dit is de eerste stap naar een leven vol vreugde, vervulling en zelfontdekking na jouw burn-out. Als je daar ondersteuning bij kunt gebruiken, dan begeleid ik je graag op jouw pad.

 

Doe de waardentest en maak ruimte voor jezelf

Met de kernwaardentest kom je erachter wat jouw waarden zijn en ga je stappen zetten om meer naar je waarden te leven. Download de waardentest en maak ruimte voor wat jij belangrijk vindt.

Hoe werkt het:

 1. Vul je gegevens in: Voer je voornaam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen tot de test.
 2. Beantwoord de vragen: Vul de kernwaardentest in, en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
 3. Gratis kernwaardengesprek: Als je wilt kan je een afspraak maken voor een gratis kernwaardengesprek om je resultaten te bespreken en stappen te zetten op weg naar jouw ‘waardenvolle’ leven.

Deelnemer coachtraject die last had van perfectionisme

“Ik heb door de coaching een betere balans en rust gekregen. Ik merkte dat Ada zich echt betrokken voelde. Ze heeft me beter inzicht gegeven in wie ik ben en ik heb mezelf daardoor beter leren kennen. Ik snap nu beter waar mijn perfectionisme vandaan komt, en ik kan daar nu beter mee omgaan. Ik vond Ada een fijn persoon om mee samen te werken; een aanrader.”
deelnemer coachtraject

Over mij

Mijn naam is Ada de Vette. Ik ben wandelcoach en bosbadgids. Ik heb jarenlang niet naar mijn waarden geleefd. Ik had een baan als onderzoeker en was daar ook succesvol in, maar ik deed niet waar mijn hart echt lag. Het gevolg was een dikke burn-out. Na die burn-out ben ik gaan ontdekken waar ik wél echt warm voor loop en dat ben ik gaan doen.

Ik begeleid nu mensen die een burn-out hebben gehad en op zoek zijn naar een betekenisvol leven. De natuur is daarbij mijn bondgenoot en ik neem jou graag mee om jouw pad weer te ontdekken. 

Bosbad voor bedrijven teamuitje
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada