Skip to content
Verwerken oud verdriet en persoonlijke groei | Agaat Coaching | Schiedam
Ada de Vette bosbaden

Van binnen naar buiten wandelcoachtraject

Leef jij van buiten naar binnen, of van binnen naar buiten? Reageer jij op wat er op je af komt, of sta je zelf aan het roer? Belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Want veel mensen reageren op wat er op hun af komt en laten de buitenwereld bepalen wat hun volgende actie zal zijn. Ze worden beïnvloed door media, vrienden en familie, collega’s en gaan af op de adviezen die ze van buiten krijgen.
Maar wat nu als je op je interne kompas zou kunnen vertrouwen en daar naar gaat luisteren? Als je je waarden leert kennen en daarnaar probeert te leven? Wat zou je dan doen? Zou je leven er dan hetzelfde uitzien? Ben je op dezelfde plek als waar je nu bent? Omring je je met dezelfde mensen?
Dat bedoel ik met van binnen naar buiten leven. Een mooie zoektocht, waarbij ik je graag begeleid. En misschien ontdek je wel dat je precies bent waar je wilt zijn, met de mensen met wie je wilt zijn.

Vrouw, stond op een kruispunt in haar leven

“Ik vond de rust die Ada heeft heel fijn. Zij luisterde echt en stelde scherpe vragen die mij nieuwe inzichten gaven. De oefeningen die we deden waren super inzichtgevend.”

Zo ziet het traject eruit

Het ‘van binnen naar buiten’ wandelcoachtraject bestaat uit:

  • 5 wandelcoachsessie van anderhalf uur waarin je:
    • ontdekt wat jouw kernwaarden zijn, waarvoor jij ’s ochtends je bed uit springt en hoe je daar invulling aan kan geven.
    • ontdekt wat jou belemmert om naar je waarden te leven.
    • acties uitzet om meer naar je waarden te leven.
  • bonus: 2 Shinrin yoku-(bosbad) sessies van anderhalf uur (twv 75 euro) waarin je onder mijn begeleiding de natuur met al je zintuigen ervaart. Dit leidt tot een diepe ontspanning. Deze sessies vinden plaats bij de start en aan het einde van het coachtraject.
  • 1 afsluitend gesprek ongeveer drie maanden na de laatste sessie. Hierin kijken we terug op het traject en hoe jouw situatie nu is.

Resultaat

Na dit traject weet jij dat je echt naar je waarden leeft. Je weet waar jij van gaat stralen en maakt van daaruit keuzes waardoor je je gelukkiger en meer ontspannen voelt. Je hebt weer duidelijk wat jij belangrijk vindt in je leven en weet hoe je hier invulling aan wilt geven.

Over mij

Ik ben Ada de Vette. De bosbadcoach – gespecialiseerd in burn-out terugvalpreventie en het vinden van betekenis. In mijn coaching integreer ik onderdelen van Shinrin Yoku (bosbaden); de methode uit Japan om rust en ontspanning te ervaren in de natuur. Mijn coaching doe ik met compassie voor jou en jouw verhaal en ik bied een veilige ruimte waarin ik naar je luister, maar ook prikkelende vragen stel die jou nieuw perspectief kunnen geven op de situatie waarin je je bevindt.
Het resultaat: meer helderheid en inzicht en minder stress en energielekken.

Door beweging worden jouw hersengebieden geactiveerd. En dat is goed voor het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en je creativiteit. Ik coach jou daarom al wandelend in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen of een natuurgebied bij jou in de buurt.

Investering

De investering in het leef je leven coachtraject bedraagt 479 euro voor particulieren. Ik kies ervoor een traject van vijf coachsessies aan te bieden. Mocht blijken dat minder sessies nodig zijn, dan verreken ik deze sessies met het door jou betaalde bedrag.

De coachwandelingen en bosbaden vinden plaats in de natuur in de omgeving van Schiedam. In overleg kan een andere locatie gekozen worden.

De gesprekken vinden plaats met een periode van twee tot drie weken ertussen in, zodat dat wat in het gesprek aan inzichten is opgedaan kan doorwerken in jouw dagelijks leven. Om je daarbij te stimuleren, geef ik je reflectie-opdrachten en oefeningen mee.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada