Skip to content

Van binnen naar buiten wandelcoachtraject

Leef jij van buiten naar binnen, of van binnen naar buiten? Reageer jij op wat er op je af komt, of sta je zelf aan het roer? Belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Want veel mensen reageren op wat er op hun af komt en laten de buitenwereld bepalen wat hun volgende actie zal zijn. Ze worden beïnvloed door media, vrienden en familie, collega’s en gaan af op de adviezen die ze van buiten krijgen.
Maar wat nu als je op je interne kompas zou kunnen vertrouwen en daar naar gaat luisteren? Als je je waarden leert kennen en daarnaar probeert te leven? Wat zou je dan doen? Zou je leven er dan hetzelfde uitzien? Ben je op dezelfde plek als waar je nu bent? Omring je je met dezelfde mensen?
Dat bedoel ik met van binnen naar buiten leven. Een mooie zoektocht, waarbij ik je graag begeleid. En misschien ontdek je wel dat je precies bent waar je wilt zijn, met de mensen met wie je wilt zijn.

wandelcoaching in Schiedam

Zo ziet het traject eruit

Het ‘van binnen naar buiten’ wandelcoachtraject bestaat uit:

  • 1 intakegesprek, waarin we verkennen wat jouw coachvraag is. Dit gesprek is kosteloos en in dit gesprek besluiten we of een coachtraject met mij voor jou de aangewezen weg is. Als we met elkaar in zee gaan volgen:
  • 5 wandelcoachsessie van circa anderhalf uur waarin je:
    • ontdekt wat jouw kernwaarden zijn, waarvoor jij ’s ochtends je bed uit springt en hoe je daar invulling aan kan geven.
    • ontdekt wat jou belemmert om naar je waarden te leven.
    • acties uitzet om meer naar je waarden te leven.
  • 2 bonus: bosbadsessies. Om goede keuzes te kunnen maken in het leven, is het heel belangrijk om goed in contact met je lichaam te zijn en je in staat bent te ontspannen.  Bosbaden is een methode om te ontspannen in de natuur. In een bosbad ga je de natuur met al je zintuigen ervaren. Dit leidt tot een diepe ontspanning. De bosbaden vinden plaats in een kleine groep, tijdens en/of na afloop van het coachtraject.
  • 1 afsluitend gesprek ongeveer drie maanden na de laatste sessie. Hierin kijken we terug op het traject en hoe jouw situatie nu is.

Resultaat

Na dit traject weet jij dat je echt naar je waarden leeft. Je weet waar jij van gaat stralen en maakt van daaruit keuzes waardoor je je gelukkiger en meer ontspannen voelt. Je hebt weer duidelijk wat jij belangrijk vindt in je leven en weet hoe je hier invulling aan wilt geven.

Ga met me mee, van binnen naar buiten

Ik ben Ada de Vette. De bosbadcoach – gespecialiseerd in burn-out terugvalpreventie en het vinden van betekenis. In mijn coaching integreer ik onderdelen van Shinrin Yoku (bosbaden); de methode uit Japan om rust en ontspanning te ervaren in de natuur. Mijn coaching doe ik met compassie voor jou en jouw verhaal en ik bied een veilige ruimte waarin ik naar je luister, maar ook prikkelende vragen stel die jou nieuw perspectief kunnen geven op de situatie waarin je je bevindt.
Het resultaat: meer helderheid en inzicht en minder stress en energielekken.

Door beweging worden jouw hersengebieden geactiveerd. En dat is goed voor het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en je creativiteit. Ik coach jou daarom al wandelend in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen of een natuurgebied bij jou in de buurt.

Geen mens is hetzelfde. Daarom is ook elk coachtraject anders

Ik begin elk coachtraject met een kosteloos intakegesprek waarin we onderzoeken hoe ik jou het beste kan ondersteunen bij het beantwoorden van jouw coachvraag. Na dit gesprek kunnen we beiden besluiten dat we geen match zijn.
Misschien heb je je coachvraag ook nog niet helemaal helder. Dat is heel normaal, en dat is ook de functie van het intakegesprek. Hierin staan we uitgebreid stil bij dat wat jij anders wilt in je leven.
Jouw coachvraag is de basis voor jouw coachtraject. En ook hier zit flexibiliteit in.
De duur van het coachtraject heb ik op vijf sessies gesteld (exclusief de intake en de drie maanden check-up). Misschien heb je minder sessies nodig, misschien meer. Ook dit hangt weer helemaal af van jou en je coachvraag. Heb je minder sessies nodig, dan krijg je het bedrag van de resterende sessies teruggestort. Heb je meer sessies nodig, dan kan je losse sessies afnemen á 119 euro per sessie.
 
Leven naar je volle potentie | Van stilstand naar persoonlijke groei

Investering

De investering in het ‘van binnen naar buiten’ coachtraject bedraagt 537 euro (incl BTW). Daarvoor heb je dus één intakegesprek, vijf wandelcoach sessies, een drie maancen check-up en twee bosbaden. De coachwandelingen en bosbaden vinden plaats in de natuur in de omgeving van Schiedam. In overleg kan een andere locatie gekozen worden.

Vul dit formulier in als je meer wilt weten over het ‘van binnen naar buiten’ coachtraject. Ik neem dan contact met je op.

Veelgestelde vragen over coaching in Rotterdam en omstreken

Nobco gecertificeerd coach in Rotterdam en Schiedam
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada