Skip to content

Coaching in de natuur iets voor jou?

Wil je weten of coaching in de natuur door mij jou verder kan helpen, plan dan een afspraak in voor een gesprek met mij. We spreken elkaar een half uur, jij vertelt me waar je ondersteuning bij kunt gebruiken, en samen bekijken we of mijn aanbod daarbij past.

Kies een tijd in de kalender, en ik neem contact met je op.

Al wandelend ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en gedachten. Ik coach jou daarom al wandelend.

Dat doe ik in het Midden Delflandgebied, ten Noorden van Schiedam. We spreken af bij mijn tuinhuis op het volkstuincomplex Thurlede in Schiedam, in de Broekpolder in Vlaardingen, een park in Rotterdam of op een andere mooie plek.

Locatie

Als wandelend coachen niet mogelijk is door fysieke beperkingen, of als het KNMI code rood of geel voorspelt, huur ik mijn coachruimte bij de Buurtvrouw in Schiedam, een sociale onderneming gevestigd in een oud schoolgebouw, waar een fijne sfeer hangt. Het openbaar vervoer is op loopafstand, je kan je fiets stallen in de fietsenstalling op het ‘schoolplein’ of je auto gratis parkeren in de wijk.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada