Skip to content

Wandelcoach in Rotterdam

Een wandelcoach in Rotterdam voor het herstel van je burn-out

Als wandelcoach in Rotterdam weet ik dat het herstel van een burn-out  niet het einde is van je reis, maar vaak het begin van een nieuwe fase in je leven. Het kan zijn dat je nog steeds onzeker bent over je herstel, je piekert veel en voelt je soms gespannen. Dat is helemaal niet vreemd en daar ben je beslist niet alleen in. Velen hebben deze fase doorgemaakt en zijn hier sterker uit gekomen.

Mijn naam is Ada de Vette. Ik ben NOBCO gecertificeerd wandelcoach in Rotterdam en ik kan jou ondersteunen op deze reis. Als ervaren coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die herstellen van een burn-out. Ik ben jouw ‘rots in de branding’, iemand die jou kan begeleiden bij het vinden van je eigen pad op weg naar een waardevol leven. Samen kunnen we ontdekken waar de bron van je burn-out lag en hoe je weer kunt ontspannen.

Mijn coachingstrajecten vinden plaats in de prachtige natuur in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en andere nabijgelegen gebieden. Door te wandelen in de natuur kunnen we samen werken aan meer helderheid, inzicht en innerlijke rust. De natuur biedt een kalmerende omgeving waarin je kunt reflecteren, tot rust kunt komen en je gedachten kunt ordenen.

Waar kwam die burn-out vandaan?

Een burn-out is meestal niet alleen werkgerelateerd. Het kan ook dieper liggen, geworteld in gebeurtenissen uit het verleden of ingesleten gedragspatronen die je hebt ontwikkeld in je jeugd. Een van die gebeurtenissen is het op jonge leeftijd verliezen van een ouder. Je kunt hierdoor patronen ontwikkeld hebben die je zelfbeeld en zelfvertrouwen beïnvloeden, wat uiteindelijk kan leiden tot een burn-out.

Mijn missie is om je te helpen de kracht te herontdekken die je misschien onderweg hebt verloren. Ik bied een veilige ruimte waarin je je verhaal kunt delen en ik luister zonder oordeel. Samen kunnen we ontdekken welke overlevingspatronen bij jou tot een burn-out hebben geleid, en hoe je die patronen ten positieve kan omkeren, zodat jij weer een leven leidt waarin je jezelf voorop stelt en je je eigen pad volgt.

Waarom wandelcoaching?

En waarom zou je kiezen voor een wandelcoach in Rotterdam? De reden is eenvoudig: het is bewezen dat beweging in de natuur stress kan verminderen en helpt helder te denken. Als je wandelt terwijl we praten, worden je hersengebieden geactiveerd, wat kan helpen bij het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen. Daarom dus wandelcoaching.

Naast individuele coaching bied ik ook groepsactiviteiten aan, zoals bosbaden. De praktijk van bosbaden is niet alleen ontspannend, maar ook helend voor het overbelaste stresssysteem. Het stelt je in staat om met al je zintuigen aanwezig te zijn in het moment, een diepe verbinding met de natuur en jezelf te ervaren, en zo je stress te verminderen.

Laat mij je begeleiden op je reis naar herstel, innerlijke rust en een leven waarin je weer kunt stralen. Neem vandaag nog contact met me op en begin je reis naar een ontspannen en vervullend leven.

Of wil je eerst meer weten over mijn coachtrajecten, kijk dan eens bij:

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt ontdekken of je nog werk te verrichten hebt om je burn-out helemaal achter je te laten, nodig ik je uit voor een gratis burn-out terugvalpreventie gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we samen bespreken waar je staat, wat je hebt bereikt en welke stappen je verder kunnen helpen op je pad naar herstel.

Benieuwd naar jouw kernwaarden en wat jou echt laat stralen? Doe de gratis kernwaardentest om meer inzicht te krijgen in jezelf en je drijfveren. Ontdek wat voor jou echt belangrijk is in het leven en hoe je hier meer ruimte aan kunt geven.

 

Ik schrijf regelmatig blogs met waardevolle informatie, tips en inspiratie over coaching, burn-out, bosbaden en de kracht van de natuur. Schrijf je in voor mijn inspiratiemail en ontdek nieuwe manieren om met stress om te gaan en je leven opnieuw vorm te geven.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada