Skip to content

Volle maan bosbad in de Broekpolder

Op donderdagavond 31 augustus organiseer ik een volle maan bosbad. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind de volle maan altijd magisch. Jij kan die magie ook meemaken, als je je aanmeldt voor dit bosbad. Je gaat je 2 1/2 uur lang onderdompelen in de sferen van de natuur, en dat is met die volle maan extra bijzonder. De dieren maken zich op voor de nacht. En wij kunnen daarbij zijn.

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. En dat heb je verdiend.

Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op donderdagavond 31 augustus, van 19.00 tot 21.30 uur ontvang ik je in de Broekpolder in Vlaardingen. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

De kosten van dit bosbad: 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van 2 1/2 uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
Verder is het bosbaden ook leuk om te doen. Het wordt ook wel ‘buitenspelen voor volwassenen’ genoemd; onbekommerd rondstruinen in de natuur en je verwonderen, zoals je vroeger als kind misschien wel deed.
forest bathing bosbaden schiedam
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada