Skip to content
Controle over je eigen leven | Agaat Coaching | Schiedam

Van binnen naar buiten

Leef jij van buiten naar binnen, of van binnen naar buiten? Reageer jij op wat er op je af komt, of sta je zelf aan het roer? Belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Want veel mensen reageren op wat er op hun af komt en laten de buitenwereld bepalen wat hun volgende actie zal zijn. Ze worden beïnvloed door media, vrienden en familie, collega’s en gaan af op de adviezen die ze van buiten krijgen.
Maar wat nu als je op je interne kompas zou kunnen vertrouwen en daar naar gaat luisteren? Als je je waarden leert kennen en daarnaar probeert te leven? Wat zou je dan doen? Zou je leven er dan hetzelfde uitzien? Ben je op dezelfde plek als waar je nu bent? Omring je je met dezelfde mensen?
Dat bedoel ik met van binnen naar buiten leven. Een mooie zoektocht, waarbij ik je graag begeleid. En misschien ontdek je wel dat je precies bent waar je wilt zijn, met de mensen met wie je wilt zijn.

Leuk om elkaar binnenkort te spreken.
We bellen 30 minuten, leren elkaar vast kennen, en jij kunt al je vragen stellen.

Selecteer een datum en tijdstip. (als er geen momenten op korte termijn beschikbaar zijn, mail dan naar ada@agaatcoaching.nl dan plannen we samen wat in).

Je ontvangt na het maken van een afspraak een bevestiging per e-mail.

Tot snel!


Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada