Skip to content
Leven naar je volle potentie | Van stilstand naar persoonlijke groei

Van stilstand naar persoonlijke groei

Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Niet jouw eigen bewuste keuzes lijken je gebracht te hebben waar je nu bent, maar het lot en je vermoedt dat er meer in jouw leven zit dan je er tot nu toe uithaalt. Maar wat? Bovendien lijkt de tijd nog niet rijp om stappen te zetten, dus je verzoent je met je lot. Want het is nog niet het juiste moment, later heb je meer tijd, je zet die stap wel als je er echt klaar voor bent. Ondertussen gaat het leven verder, en doe jij niet waarvoor je hier op aarde bent. Dat knaagt aan je. Je leeft niet naar je volle potentie, voelt misschien geen verbinding met het werk dat je doet. Dat kost je veel mentale energie, waardoor een burn-out op de loer ligt.
Herken je je in deze situatie, en vind je het lastig om stappen te zetten? Ik bied coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en het hervinden van betekenis in je werk en in je privéleven.

Leuk om elkaar binnenkort te spreken.
We bellen 30 minuten, leren elkaar vast kennen, en jij kunt al je vragen stellen.

Selecteer een datum en tijdstip. (als er geen momenten op korte termijn beschikbaar zijn, mail dan naar ada@agaatcoaching.nl dan plannen we samen wat in).

Je ontvangt na het maken van een afspraak een bevestiging per e-mail.

Tot snel!


Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada