Skip to content
Nieuwe inzichten, nieuwe stappen en nieuw perspectief

Eén op één coaching

Ben je er klaar mee, of ben je er klaar voor? Nieuwe inzichten, nieuwe stappen en nieuw perspectief. Dat is wat coaching jou kan bieden. Geen coachtraject is hetzelfde en we stemmen het traject af op wat voor jouw situatie het beste is. In de basis ziet een coachtraject er ongeveer als volgt uit:

Opbouw coachtraject

We starten met een kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen, en onderzoeken we of een coachtraject bij jouw vraag past.

Daarna start het coachtraject. In het eerste gesprek verkennen we jouw coachvraag, je huidige situatie en de gewenste situatie en stellen we vast wat jouw doelstelling is met het coachtraject. Daarna volgen, afhankelijk van je coachvraag, nog een aantal coachgesprekken. Deze gesprekken vinden plaats met een periode van twee tot drie weken ertussen in, zodat dat wat in het gesprek aan inzichten is opgedaan kan doorwerken in jouw dagelijks leven. Om je daarbij te stimuleren, geef ik je reflectie-opdrachten en oefeningen mee.
In een afsluitend gesprek, ongeveer drie maanden na het laatste gesprek, kijken we terug op het traject en hoe jouw situatie nu is.

Een coachgesprek kost 119 euro en duurt ongeveer anderhalf uur. Dit bedrag is inclusief 21% BTW. Ik bied ook coachtrajecten aan, waarin een intakegesprek, vijf coachgesprekken, een afsluitend gesprek en twee bosbaden zijn begrepen. De kosten hiervoor zijn 537 euro.

Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden, als je daar prijs op stelt. We ontmoeten elkaar dan via Teams en voeren langs die weg het gesprek.

Vergoeding coaching

Coaching wordt over het algemeen niet vergoed door je zorgverzekering. De meeste werkgevers hebben wel (jaarlijks) budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. De werkgever is immers gebaat bij gemotiveerde medewerkers die goed in hun vel zitten. Coaching kan daarbij ondersteunen. Vraag het dus na bij jouw leidinggevende of HR-manager wat de mogelijkheden zijn.

Daarbij is het goed om te weten dat de gesprekken die wij voeren vertrouwelijk zijn, en dat niets daarvan wordt gedeeld met je werkgever (tenzij wij dat anders met elkaar afspreken).

Leuk om elkaar binnenkort te spreken.
We bellen 30 minuten, leren elkaar vast kennen, en jij kunt al je vragen stellen.

Selecteer een datum en tijdstip. (als er geen momenten op korte termijn beschikbaar zijn, mail dan naar ada@agaatcoaching.nl dan plannen we samen wat in).

Je ontvangt na het maken van een afspraak een bevestiging per e-mail.

Tot snel!


Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada