Skip to content
Volle maan bosbad

Volle maan bosbad in de Broekpolder

Een bosbad bij volle maan. Dat is wel een hele bijzondere ervaring.

Over de volle maan wordt wel gezegd dat ze emoties, gedachten en situaties versterkt. Mensen voelen zich daardoor onrustiger dan normaal, slapen slechter en kunnen intenser dromen. Ook kan je een strijd tussen gevoel en verstand ervaren. Of dat zo is, weet ik niet, maar een bosbad bij volle maan leek me wel een goed idee, omdat de maan altijd iets fascinerends heeft. Op 10 augustus is het bijna volle maan en kan je mee met een bosbad in de Broekpolder in Vlaardingen.

We gaan er drie uur lang op uit de natuur in. De natuur die zich opmaakt voor de nacht. Een heel andere ervaring dan een bosbad overdag.

Je komt even helemaal los van het dagelijks leven en hoeft je nergens druk over te maken. De natuur doet zijn ding en jij zet al je zintuigen open en ervaart de ontspanning van de natuur.

Waar en wanneer?

Op woensdagavond 10 augustus ontvang ik je om 19.00 in natuurgebied De Broekpolder in Midden-Delfland. Daar kan je je onderdompelen in de sferen van het bos, de letterlijke vertaling van Shinrin Yoku. In de avond een extra bijzondere ervaring.

Kosten en aanmelden

De kosten van dit bijzondere bosbad bedragen 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van drie uur en een theeceremonie met een culinaire verwennerij. Je kunt je met het formulier aanmelden.
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het Volle maan bosbad op woensdag 10 augustus
Toestemming bosbad*

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
 

Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het Volle maan bosbad op woensdag 10 augustus
Toestemming bosbad*

Kom mee bosbaden, en kom heerlijk tot rust!

Spreekt dit je aan? Wil je op deze woensdag even helemaal loskomen van het leven van alledag en ervaren hoe de natuur zich opmaakt voor de nacht? Meld je dan aan en dan zie ik je op 10 augustus in Vlaardingen.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada