Skip to content

Volg je eigen pad wandelervaring

Volg je eigen pad. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Soms ben je onbewust zover afgedwaald van je eigen pad, dat het je moeite kost om het terug te vinden. Je bent als het ware verdwaald door dat wat het leven je heeft voorgeschoteld. Een veeleisende baan, een druk gezin of mantelzorg. Het zijn allemaal zaken die heel belangrijk zijn, maar die ook kunnen maken dat je jezelf vergeet, en die misschien zelfs tot overspannenheid of een burn-out hebben geleid bij jou.
Maar wat vind jij nu eigenlijk echt belangrijk in het leven, en leef je ook naar die waarden? Kortom, volg je je eigen pad, of dat van iemand anders?

Wat nu als het anders kan?

Door te ontdekken wat jij belangrijk vindt in het leven, kom je erachter wat jouw waarden zijn, en hoe je meer naar die waarden kunt leven, hoe meer je je eigen pad kunt volgen. En dat geeft jou zoveel:

  • vrijheid: omdat je niet meer overal ‘ja’ op hoeft te zeggen, en je bewuste keuzes kunt maken voor wat je wel en niet doet
  • rust: omdat je weet waarom je de dingen doet die je doet, en daar niet over hoeft te twijfelen
  • betekenis: omdat je gaat doen wat écht belangrijk voor je is. Je ervaart daardoor meer betekenis in je leven
Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op woensdagmiddag 15 februari van 14.00 tot 15.30 uur ontvang ik je in het Beatrixpark in Schiedam. Het Beatrixpark is goed bereikbaar met het OV en fiets en auto. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Investering

De Volg je eigen pad wandelervaring kost slechts 17 euro. En dat is een belachelijk lage prijs.Je gaat namelijk naar huis met inzicht in wat jij belangrijk vindt in het leven en volgt daarna je eigen pad, waardoor je meer geluk in je leven zult gaan ervaren. Ik bied deze wandeling aan voor deze lage prijs, omdat je daarmee ook kennis met mij kunt maken. Want misschien overweeg je een coachtraject bij mij te volgen, maar wil je eerst eens weten wie je coach is. Met deze wandelervaring kom je daar achter.
Aanmeldformulier
Ja ik doe mee met de Volg je eigen pad wandelervaring op woensdag 15 februari!
Meer inpsiratie?*

Wat levert de volg je eigen pad wandeling je op?

In de volg je eigen pad wandelervaring onderzoeken we wat jouw kernwaarden zijn. Het leven naar je waarden is heel belangrijk voor een vervuld en gelukkig leven. En niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Want zoals de Amerikaanse hoogleraar maatschappelijk werk Brenee Brown zegt: “Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come alive.”

Door je eigen pad te gaan volgen, kan jij het leven leiden dat voor jou waardevol is en waarmee jij anderen kunt helpen en inspireren.

 
forest bathing bosbaden schiedam
Aanmeldformulier
Ja ik doe mee met de Volg je eigen pad wandelervaring op woensdag 15 februari!
Meer inpsiratie?*

Ik ben Ada de Vette. De bosbadcoach – gespecialiseerd in burn-out terugvalpreventie en het vinden van betekenis. In mijn coaching integreer ik onderdelen van Shinrin Yoku (bosbaden); de methode uit Japan om rust en ontspanning te ervaren in de natuur. Mijn coaching doe ik met compassie voor jou en jouw verhaal en ik bied een veilige ruimte waarin ik naar je luister, maar ook prikkelende vragen stel die jou nieuw perspectief kunnen geven op de situatie waarin je je bevindt.
Het resultaat: meer helderheid en inzicht en minder stress en energielekken.

Door beweging worden jouw hersengebieden geactiveerd. En dat is goed voor het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en je creativiteit. Ik coach jou daarom al wandelend in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen of een natuurgebied bij jou in de buurt.

 

Volg je eigen pad Ada de Vette
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada