Skip to content

Nieuwjaarsbosbad in de Broekpolder

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar! Bosbaden in de Broekpolder in Vlaardingen. Op woensdag 4 januari kan je je beste goede voornemen voor 2023 waarmaken : meer tijd doorbrengen in de natuur.

In een bosbad kom je helemaal tot rust. Je gaat ontspannen het nieuwe jaar in, doordat je hebt kennis gemaakt met het Japanse ‘shinrin yoku’, ofwel bosbaden.

De Broekpolder is een bijzondere plek in het Midden-Delflandgebied. Aan de ene kant het oude cultuurlandschap, met water, wilgen en bloemrijk grasland, aan de andere kant het recreatiegebied met lange lanen, hoge bomen en Schotse hooglanders. Je kan het allemaal gaan ontdekken in dit bosbad.

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. En dat heb je verdiend.

Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op woensdag 4 januari van 10.00 tot 12.00 uur ontvang ik je in de Broekpolder in Vlaardingen. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad is een verkorte versie van mijn klassieke bosbaden en kost 22 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van twee uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het nieuwjaarsbosbad op 4 januari
Toestemming bosbad

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
forest bathing bosbaden schiedam
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het nieuwjaarsbosbad op 4 januari
Toestemming bosbad
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada