Skip to content

Houd het vakantiegevoel vast met forest bathing

Hoe houd je het vakantiegevoel vast? Het is niet eenvoudig om het fijne ontspannen gevoel dat je in de vakantie had vast te houden. Al heel snel kom je weer in de dagelijkse gang van zaken terecht, en vergeet je misschien te ontspannen. Met dit doel heb ik voor jou de strippenkaart:  ‘houd het vakantiegevoel vast met bosbaden’. Waaruit bestaat dit traject?

  • Drie live forest bathing sessies (t.w.v. 96 euro) begeleid door mij. Duur circa drie uur (inclusief afsluitende theeceremonie met lekkernijen), data in overleg.
  • Een set uitnodigingen waarmee je tussen de live sessies door je eigen bosbad kunt vormgeven (t.w.v. 15 euro).
  • Een audiogids waarmee je kan ‘landen’ op jouw favoriete plek in de natuur (t.w.v. 10 euro).

Normale prijs van dit traject: 121 euro. Nu voor 107 euro inclusief BTW.

Indien gewenst kan je ook persoonlijke coachsessies bij mij boeken.

kracht van verlaat verdriet

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Het fijne vakantiegevoel komt weer terug en de ontspanning houdt nog wekenlang aan.
Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
 

Kom mee bosbaden, en houd het vakantiegevoel vast

Spreekt dit je aan? Wil je het vakantiegevoel vasthouden en helemaal tot rust komen in de natuur. Meld je dan aan voor het ‘houd het vakantiegevoel vast’ bosbadtraject.

Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada