Skip to content

Snuffel bosbad bij de Babbersmolen in Schiedam

Gratis bosbad bij de Babbersmolen in het kader van het fête de la nature.

Op zaterdag 3 september kun je van 14.00 tot 15.30  gratis mee doen met een snuffel bosbad  bij de Babbersmolen in Schiedam. Een verkorte versie van mijn reguliere bosbaden

Kan je je nog herinneren hoe je als kind kon genieten van het rondhangen op straat of in de natuur? Lekker niksen, of zoals de Italianen zouden zeggen ‘Dolce far niente’ en zien wat de dag je brengt. In ons huidige bestaan doen we dat nog maar bar weinig. Ons leven is gevuld met deadlines en verplichtingen en dat gaat achter elkaar door. En in onze vakantie mogen we er even tussenuit. Wat nu als je een minivakantie kunt houden? Gewoon, op een zaterdagmiddag erop uit de natuur in, waarbij jij je nergens druk om hoeft te maken. Dat kan je tijdens dit bosbad doen. 

Bosbad bij de Babbersmolen Schiedam

Waar en wanneer?

Op zaterdagmiddag 3 september van 14.00 tot 15.30 uur ontvang ik je bij de Babbersmolen in Schiedam. 
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad ter gelegenheid van het fête de la nature is gratis. Je betaalt alleen de entree van de Babbersmolen (1,50 euro per persoon). Je kunt je met het formulier aanmelden.

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
Bosbad in Schiedam
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada