Skip to content

Dag van de aarde in de Broekpolder

Ieder jaar wordt op 22 april de Dag van de aarde gevierd. Een dag om stil te staan bij wat de aarde ons geeft, en hoe we goed voor haar kunnen zorgen. Op zondag 23 april neem ik je mee om kennis te maken met de Japanse methode ‘shinrin yoku’/forest bathing. De verbinding met de natuur staat daarbij centraal. Je gaat je drie uur lang je onderdompelen in de sferen van de natuur. En dat is heel ontspannend.

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. En dat heb je verdiend.

Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op zondagmiddag 23 april, van 14.00 tot 17.00 uur ontvang ik je in de Broekpolder in Vlaardingen. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad kost 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van drie uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het bosbad op zondag 23 april
Toestemming bosbad

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
forest bathing bosbaden schiedam
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het bosbad op zondag 23 april
Toestemming bosbad
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada