Skip to content

Bosbad op tweede Pinksterdag in Vlaardingen

Neem een bosbad op tweede pinksterdag: wat een mooie dag om een bosbad te nemen in de Broekpolder in Vlaardingen. Op maandag 29 mei kan je kennis maken met de Japanse methode ‘shinrin yoku’ om helemaal tot rust te komen in de natuur. Drie uur lang je onderdompelen in de sferen van de natuur. Als je daar niet van tot rust komt?

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. En dat heb je verdiend.

De Broekpolder is een bijzondere plek in het Midden-Delflandgebied. Aan de ene kant het oude cultuurlandschap, met water, wilgen en bloemrijk grasland, aan de andere kant het recreatiegebied met lange lanen, hoge bomen en Schotse hooglanders. Je kan het allemaal gaan ontdekken in dit bosbad.

Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op tweede Pinsterdag, maandag 29 mei, van 14.00 tot 17.00 uur ontvang ik je in de Broekpolder in Vlaardingen. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad kost 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van drie uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het Pinkster bosbad op maandag 29 mei
Toestemming bosbad

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
forest bathing bosbaden schiedam
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het Pinkster bosbad op maandag 29 mei
Toestemming bosbad
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada