Skip to content

Bosbad bij de Babbersmolen in Schiedam

Bosbaden bij de Babbersmolen. Dat is bijzonder. Op zaterdag 24 september vieren we het begin van de herfst met een bosbad bij de Babbersmolen. Een unieke locatie waarin je je honderd jaar terug in de tijd waant, in een polderlandschap met een wilgengriend en historische moestuin. En natuurlijk de Babbersmolen zelf.

In het bosbad kan je even helemaal ontspannen en met al je zintuigen aanwezig zijn in de natuur. Je komt helemaal tot rust en kan al je dagelijkse beslommeringen achter je laten, waardoor je even helemaal bijtankt. Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnapering bij op, en je snapt wel dat dit pure verwennerij is. En dat heb je verdiend.

bosbaden schiedam

Waar en wanneer?

Op zaterdagmiddag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur ontvang ik je bij de Babbersmolen in Schiedam. Na aanmelding ontvang je de precieze lokatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad is een verkorte versie van mijn klassieke bosbaden en kost 22 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van twee uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
bosbadderen bij de Babbersmolen
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada