Skip to content

Bosbadderen bij de Babbersmolen in Schiedam

Op zaterdag 5 november kan je bosbadderen bij de Babbersmolen in Schiedam. Een unieke locatie waar je je honderd jaar terug in de tijd waant, in een polderlandschap met een wilgengriend en historische moestuin. En natuurlijk de Babbersmolen zelf. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend.

Je komt helemaal tot rust en kan al je dagelijkse beslommeringen achter je laten, waardoor je helemaal bijtankt. Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnapering bij op, en je snapt wel dat dit pure verwennerij is. En dat heb je verdiend.

Bosbaden forest bathing ontspanning schiedam

Waar en wanneer?

Op zaterdagmiddag 5 november van 14.00 tot 16.00 uur ontvang ik je bij de Babbersmolen in Schiedam. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar we elkaar ontmoeten.
 

Kosten en aanmelden

Dit bosbad is een verkorte versie van mijn klassieke bosbaden en kost 22 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van twee uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het bosbad van 5 november
Toestemming bosbad*

Wat levert het je op?

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. Door al je zintuigen wakker te maken door de gerichte uitnodigingen die ik je geef zal je een diepe staat van ontspanning ervaren. Na een bosbad dat ik in Italië heb verzorgd vertelde een van de  deelnemers die kampt met slaapproblemen dat ze eindelijk weer eens een hele nacht had doorgeslapen. Je zal meer openstaan voor de natuur om je heen en er een diepere verbinding mee aangaan. Dit zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad.
forest bathing bosbaden schiedam
Aanmeldformulier
Meld je hier aan voor het bosbad van 5 november
Toestemming bosbad*
Chat openen
1
Hallo,
Misschien stel je je vraag liever via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen.
Groeten,
Ada